Gratis e-bog

Få adgang til gratis e-bøger

Vil du gerne finde gratis e-bøger, kan vi her hjælpe dig med en måde, hvorpå du kan få adgang til tusindvis af gratis e-bøger i en periode uden at skulle have en eneste krone op af lommen. Der er nemlig en måde, du kan gøre brug af, så du får adgang til alle de e-bøger, du overhovedet kan orke at læse.

Det er blevet meget populært at læse e-bøger inden for de sidste par år sammenlignet med almindelige bøger. Bevares, der er stadig rigtig mange, os selv inklusive, der stadig læser “almindelige” bøger, men vi bruger også mere og mere tid på at læse bøger på vores telefoner, tablets eller såkaldte readere, som vi kommer ind på senere. Hvis du endnu ikke har prøvet at læse bøger på din mobil eller tablet, kan du kun glæde dig. For det er utroligt nemt at komme i gang, og du har alle dine bøger samlet i en enkelt app, som gør det hele meget overskueligt at have med at gøre.

Brug Bookbeat gratis i 45 dage

Vores simple trick til at få gratis adgang til tusindvis af e-bøger er at tilmelde dig Bookbeats gratis 45 dages prøveperiode. Det koster dig ikke en krone, og der er ingen binding, hvilket vil sige, at du har mulighed for at stoppe prøveperioden, hvis du ikke er tilfreds med udvalget, eller bare ikke har lyst til at fortsætte over på et almindeligt abonnement efter de 45 dage. Bookbeat er Danmarks største e-bogs app, og hvis du ikke allerede har tjekket deres kæmpe bibliotek ud, er det en god ide at gå en tur ind på deres hjemmeside og se på alle de titler, der kan tilbyde dig.

Vi har selv brugt Bookbeat i flere år efterhånden, da vi var tidligt på appen. Og efter vi blev medlem for første gang, har vi ikke stoppet med at bruge Bookbeat siden. Bookbeat gør det bare utroligt nemt at læse e-bøger. Det hele er samlet på en enkelt app, og appen er så brugervenlig, så alle kan finde ud af at bruge den. Det er nemt at se, hvor langt du er kommet i en bog, da appen automatisk sætter et bogmærke og husker det for dig, og du kan læse hvor og hvornår du vil.

Tusindvis af titler

En af de ting, der er med til at gøre Bookbeat helt unik, er deres kæmpe udvalg af bøger. Hvis de kun havde et par hundrede bøger, er det klart, at de ville have en stor udfordring med at få folk interesseret i at bruge deres tjeneste overhovedet. Men de har tusindvis af bøger tilgængelige, og du kan få gratis adgang til dem alle sammen i de næste 45 dage, hvis du hopper ind og opretter en gratis prøveperiode med det samme.

Med tusindvis af titler tilgængelige, er der heller ikke stor risiko for, at du løber tør for gode bøger at kaste dig over lige foreløbigt. Du finder både et stort arkiv over danske bøger, men der er også rigtig mange engelske titler, som du kan læse, hvis du synes bedre om at læse bøger på engelsk. Det er helt op til dig selv, hvilke bøger du vil læse. Er der en serie eller en forfatter, du er særligt vild med, kan du gå ind på deres hjemmeside og søge efter serien eller personen for at se, om det er noget, de har tilgængeligt for dig, inden du opretter en gratis prøveperiode.

Der kommer hele tiden nye bøger

Derudover kommer der hele tiden nye bøger på Bookbeat. Så er der eksempelvis en bog eller en forfatter, du ikke kan finde på appen, betyder det ikke, at det bliver ved med at være sådan fremover. De udvider hele tiden deres bibliotek, så bare fordi du ikke kan finde en specifik forfatter eller bog i dag, betyder det ikke, at den ikke kan være online og tilgængelig i morgen eller i næste uge. Det kan sagtens lade sig gøre, da der hele tiden bliver lanceret nye titler på Bookbeat.

Bookbeat er især også gode til at hente nye titler ind, så hvis der er kommet en ny bog på markedet fra din favorit forfatter, er der gode chancer for, at bogen kommer på appen inden for den nærmeste fremtid. Det er ikke sikkert, at den kommer lige på dagen for lanceringen, men en ny bog kan sagtens blive gjort tilgængelig på appen inden for et par uger efter, at den er kommet på markedet. Så på den måde kan du også slippe for at bruge mange penge på nye titler, da du med et abonnement hos Bookbeat bare kan vente på, at den kommer op der kort tid efter lanceringen af bogen.

Både e-bøger og lydbøger

Det er dog ikke kun e-bøger, du finder på Bookbeat. De har også et kæmpe udvalg af lydbøger, så du har mulighed for at lytte til dine yndlingsbøger, når du ikke har mulighed for selv at læse dem. På den måde kan du altså stadig “læse” videre i din bog, selvom du måske er ude at gå med hunden, slå græsset eller kører i din bil. Så er det bare med at smække et par hovedtelefoner på og sætte din lydbog i gang, og på den måde har du altså pludselig rigtig mange flere timer hver eneste dag, hvor du kan lade dig underholde med dine favoritbøger.

Lydbøgerne har du også mulighed for at hente lokalt ned på din mobil eller tablet, så du kan lytte til dem, selvom du ikke er på nettet. Det samme gør sig naturligvis gældende for e-bøgerne på Bookbeat. På den måde kan du altså også have dem med som underholdning på flyturen, båden eller i sommerhuset, hvor du måske ikke lige har adgang til internet. Der er rigtig mange gode grunde til at bruge Bookbeat, hvis du er glad for bøger.

Slip for at have e-bøger liggende og flyde på din mobil

Ved at hente dem lokalt ned på din mobil, slipper du også for at have e-bøger eller kindle bøger liggende og flyde overalt på din mobil i form af pdf filer eller epub filer. Med Bookbeat har du dem alle sammen samlet i en enkelt app, så du bare skal åbne op for appen og klikke på den bog, du er i gang med, og så åbner den med det samme. Plus at den holder styr på, hvor langt du er nået i bogen, hvilket ikke altid gør sig gældende, hvis du eksempelvis læser en e-bog i pdf format.

Så kan du godt lide at have orden på tingene, og er du træt af selv at skulle holde styr på, hvor langt du er nået i en bog, er det en rigtig god ide at overveje at bruge Bookbeat i stedet for. Så bliver det altså ikke meget nemmere både at læse nye e-bøger, men også at hold styr på dem, du både er i gang med, og dem du allerede har læst. Og selvom du ikke har læst en bog på din mobil før, tager det ikke lang tid at vænne sig til det.

Prøv Bookbeats nye e-bog reader

For nyligt har Bookbeat også lanceret sin egen reader, som minder om Amazons Kindle. Hvis du ikke har hørt om den før, så er det en særskilt enhed, som du kan bruge til at læse bøger på. Det kan være, du ikke har en smartphone, eller du måske bare er træt af at læse bøger på din telefon eller tablet. Med en reader fra Bookbeat har du adgang til hele biblioteket direkte fra enheden, og du bliver ikke forstyrret under din læsning af SMS’er, chatbeskeder, e-mails eller opkald. Den kan kun indeholde en enkelt ting, og det er bøger. E-bøger for at være helt nøjagtig.

Readeren gør det blandt andet muligt for dig at læse både i solksin og totalt mørke, da der er en baggrundsbelyst e-ink skærm på enheden. På den måde kan du altså tage din reader med dig overalt, hvor du har lyst til at sidde og læse. Det er langt fra alle telefoner, som du kan se noget på i solskins. Så vil du have mulighed for at læse dine bøger, uanset hvor du befinder dig, og uanset hvordan vejret er, kan du med fordel vælge at bestille en reader fra Bookbeat i stedet for at læse dine e-bøger på din mobil, selvom det dog også kan anbefales.

Fortsæt dit abonnement hvis du er glad for servicen

Når du har brugt dit 45-dages gratis prøveabonnement, kan du selv vælge, om du har lyst til at fortsætte og hoppe over på et almindeligt abonnement, som koster 129 kroner om måneden, eller om du vil afbryde prøveperioden og dermed slippe for at betale noget som helst.

Er du glad for servicen, kan jeg virkelig anbefale dig at skifte over til det fulde abonnement, da du bare får så meget for dine penge ved at have et abonnement hos Bookbeat. Det har du sikkert også allerede selv lagt mærke til på de bare 45 dage, du har haft adgang til servicen.