Hør Harry Potter lydbog gratis

Du har nu mulighed for at høre alle Harry Potter lydbøgerne på både dansk og engelsk – helt gratis.

Grunden til, at dette kan lade sig gøre, er at Bookbeat har fået bøgerne ind som en del af deres udvalg. Og med deres 45 dages gratis prøveperiode, har du altså nu mulighed for at lytte til lige netop den Harry Potter bog, du har lyst til, helt uden at skulle betale for det.

HARRY POTTER OG DE VISES STEN
HARRY POTTER OG HEMMELIGHEDERNES KAMMER
HARRY POTTER OG FANGEN FRA AZKABAN
HARRY POTTER OG FLAMMERNES POKAL
HARRY POTTER OG FØNIXORDENEN
HARRY POTTER OG HALVBLODSPRINSEN
HARRY POTTER OG DØDSREGALIERNE

Så bliver det ikke meget nemmere for dig at komme til at høre Harry Potter, akkurat hvor og hvornår du har lyst til det.

Så har du lyst til at lytte til Harry Potter nu, skal du bare klikke dig ind til Bookbeat via linket herunder, så kan du få 45 dage gratis medlemskab hos dem, hvor du kan høre alt det Harry Potter, du overhovedet har lyst til, uden at skulle betale en krone.

HØR HARRY POTTER LYDBØGERNE HELT UDEN BINDING

En af fordelene ved det tilbud hos Bookbeat er, at du kan prøve det gratis i de 45 dage – helt uden binding. Så du skal ikke være bange for, at bare fordi du opretter dig i de 45 dage, at du så skal være bundet som betalende medlem i et halvt år yderligere.

Du kan til hver en tid vælge at opsige dit abonnement i løbet af de 45 dage, og så koster det dig ingenting. Vælger du ikke at opsige dit abonnement, vil det, når de 45 dage er gået, blive lavet om til et helt almindeligt abonnement.

Men har du ikke lyst til at blive betalende medlem, er du altså ikke bundet til at blive det. Så skal du bare sørge for at opsige dit abonnement, inden din prøveperiode er udløbet.

Du kan godt gå på jagt efter andre steder, hvor du kan lytte gratis til Harry Potter lydbøgerne. Held og lykke siger vi bare. Bookbeat er et af de eneste steder, hvor det kan lade sig gøre.

HARRY POTTER OG DE VISES STEN LYDBOG

Først og fremmest finder du Harry Potter og De Vises Sten. Det er her, hvor hele historien tager sit udgangspunkt, hvor vi lærer stort set alle karakterne at kende, og hvor hele historien udspringer fra.

Så har du aldrig nogensinde før læst, set eller hørt Harry Potter, skal du jo selvfølgelig starte her. Du kan også hoppe midt ind i serien og starte ud med en af de andre bøger, men det er mere anbefalet til folk, der lige savner at høre, hvad det nu var, der skete i 5’eren, og som ellers kan resten af historien på rygraden.

HARRY POTTER OG HEMMELIGHEDERNES KAMMER LYDBOG

Når du er blevet færdig med at høre Harry Potter og De Vises Sten, er du forhåbentlig blevet bidt af historien. Og så er det jo bare med at sætte den næste i rækken på, der går under navnet Harry Potter og Hemmelighedernes Kammer.

Her bliver der skruet en lille smule op for spændingen, men vi er dog stadig i det, man vil kalde et børneunivers. Så er du voksen, og læser du Harry Potter for første gang, skal du altså lige over de måske tre første bøger, der overvejende er børnebøger.

HARRY POTTER OG FANGEN FRA AZKABAN LYDBOG

Efter at du så har fundet ud af, hvad Hemmelighedernes Kammer er, er det for sent for dig at stoppe. Du må springe direkte videre i Harry Potter og Fangen fra Azkaban lydbogen, som også er at finde på Bookbeat.

Her får den dystre tone lige endnu et hak, men det er stadig ikke så uhyggeligt, så du ikke kan være med, selvom du måske har en frygt for spændingsromaner. Den er lidt længere end de to første, men nu begynder der også rigtigt at ske noget i historien.

HARRY POTTER OG FLAMMERNES POKAL LYDBOG

Den fjerde bog i serien, der går under navnet Harry Potter og Flammernes Pokal, er næsten dobbelt så lang som Fangen fra Azkaban. Så du skal have kaffen klar og måske også poppe en ekstra pose popcorn, før du kaster dig over den næste bog. Du får lige fem minutter.Er det klaret nu?

Godt, for så er du klar til at trykke play på den fjerde bog i serien om Harry Potter – drengen der overlevede.

HARRY POTTER OG FØNIXORDENEN LYDBOG

Det er ved at blive spændende, ikke?

Perfekt. For så er du lige netop kommet i stødet til at trykke play på bog nummer fem, hvor vi trådt ud af børneuniverset og ind i den mere alvorlige og mørke del af historien.

Det er her, J.K. Rowling allerede begynder at slå de første ord an til en slutning, så der er ikke tid til at lave alt muligt andet, mens du lytter til bogen. Du skal være fokuseret. For ellers kan du altså godt komme til at glemme et navn her og der, og det er der ikke tid til, nu hvor historien er ved at spidse til.

HARRY POTTER OG HALVBLODSPRINSEN LYDBOG

Hold kæft det går hurtigt. Fem bøger er du allerede kommet igennem. Imponerende!

Du er tilladt lige at trække vejret, gå en tur og se, om alt stadig er, som det skal være, ude i virkeligheden.

Men lad det ikke tage for lang tid. For du har en fantastisk historie at vende tilbage til.

Godt så. Nu er vi nået til den sjette bog i serien, som går under navnet Harry Potter og Halvblodsprinsen. Det er den næstsidste bog i rækken. Er du klar?

HARRY POTTER OG DØDSREGALIERNE LYDBOG

Nu mangler der kun den sidste og afgørende brik i hele puslespillet. Hvordan skal det dog ikke ende?

Harry Potter og Dødsregalierne er den sidste historie i fortællingen om den populære Harry Potter. Mon han klarer den til den bitre ende?

Det hele ligger og venter på dig i den sidste bog, som du også finder på Bookbeat. Hvem dør? Og hvem overlever? Vi røber ikke noget. Det hele ligger for dine fødder/ører i den sidste og afgørende fortælling om det magiske univers. Vi ønsker dig en rigtig god fornøjelse, og vi håber, at du har nydt serien om Harry Potter lige så meget, som vi selv har.