Kugledyner og Lydbøger er gode i hverdagen

Rigtig mange mennesker har en utrolig stressende og presset hverdag. Derfor kan det nogle gange føles som om, at man kun lige akkurat når de mest basale og vigtigste praktiske gøremål, selvom man løber rundt hele tiden og ikke har tid til sig selv og til at slappe af. Men afslapning og hobbyer er nødvendige elementer i dit liv for, at du kan holde humøret oppe og klare alt det andet. Hvordan kan du prøve at finde tid til aktiviteter, der giver dig glæde uden at gå på kompromis med de praktiske gøremål i hverdagen?

EN BOG TO GO

Lydbøger bliver mere og mere populære. Der findes rigtig mange årsager til, at lydbøger er så stort et hit. Men ofte er det smarte, at man nemmere kan få tid til at “læse”, når man gør brug af lydbøger. For med en lydbog behøver du ikke at skulle sætte tid af til udelukkende at læse i din bog. Du kan nemlig sagtens lave andre ting, imens du lytter til din lydbog. På den måde kan man pludselig klare forskellige pligter derhjemme, træne, transportere sig eller noget helt andet, mens man kommer længere i sin nyeste favoritbog. Det vil sige, at du på den ene side prioriterer noget, der gør dig glad men uden at føle, at du er endnu mere bagud med din huskeliste. Du får et boost af energi, fordi du gør noget godt for dig selv uden at have brugt ekstra tid på det. Det er virkelig smart i en travl hverdag.

SKAB HYGGE MED DIN LYDBOG

Men de ting du godt kan lide at gøre for dig selv skal ikke altid være sat op på en praktisk måde, så du samtidig når vasketøjet eller at handle ind. Det er også godt at tage lidt tid her og der, hvor du kan sætte dig ned og koble fra med noget andet.

Også når tiden er dedikeret til dig og din velvære, kan du gøre brug af lydbøger. Brug den blot som du ville have brugt en almindelig bog. Anret dig som du normalt ville. Det kan være, at du tænder nogle stearinlys, laver en kop kaffe, finder nogle snaks og dit yndlings-spot i hjemmet. Så kan du putte dig under et tæppe eller dynen og nyde, at du kan få din bog læst op for dig.

TAG LYDBOGEN MED UNDER KUGLEDYNEN

En anden god ting ved en lydbog er, at du kan falde i søvn til den og vågne op efter at have sovet rart og i en god stilling. For med en lydbog kan du lægge dig ordentlig tilrette med den dyne, der giver dig den bedste nattesøvn, eksempelvis en kugledyne. Du kan slukke lyset og bare lytte til din bog. Ikke nok med at hele setuppet i sig selv er super hyggeligt og afslappende, så vil selve kugledynen også kunne være med til at afstresse dig. Da dens vægt vil tynge dig ned på en rigtig behagelige måde, som gør, at du slapper mere af og sover langt bedre. Lyder det ikke som den ultimative slutning på en lang og travl dag? Du kommer helt ned i gear og får derefter en god nats søvn. Lad dit eget ve og vel blive prioriteret på denne måde, så vil du langt nemmere kunne klare de udfordringer, den næste dag vil byde på.

Skal du have hjælp til at finde den rigtige kugledyne til dig så lad dig inspirere og se nogle af de bedste kugledyner på det danske marked på https://sengeguruen.dk/kugledyner/. Måske er du bange for, at du vil gå glip af alt for meget af bogen ved at henfalde til det her dejlige setup. Men det behøver du slet ikke. For der er ingen grund til at misse for meget af din bog, fordi du falder i søvn. Du kan nemlig blot sætte en timer på, så din elektroniske enhed automatisk stopper lydbogen, efter et fastsat stykke tid er gået. Så hvis du ved, at du ofte falder i søvn efter cirka 30 minutter, så sætter du bare timerne til dette. Næste dag burde du rimelig nemt kunne finde ud af, hvor du skal fortsætte oplæsningen fra.